• darabokban.info@gmail.com

4+1 ember, akiktől tanulhatsz, és inspirálódhatsz

Kissé megkésve, de elkészült az áprilisi videó napló.A késés okát tudjuk be annak, hogy eredetileg nem ez a videó jött volna, de mivel a másiknak elég komor témája lett, azt inkább egy komorabb, borúsabb időre tartogatom. Az új videóban bemutatok 4+1 olyan embert, akik sokat dolgoznak azon, hogy mi, „világi” emberek eligazodjunk ezen a hatalmas káoszon, amit Életnek nevezünk.


Nincs olyan ember, aki ne érezné időnként elveszettnek, vagy meggyötörtnek magát.
Az első 4 ember közül biztos vagyok benne, hogy legalább egyet találtok magatoknak, aki felkeltheti az érdeklődéseteket, esetleg bevezethetnek egy olyan világba, ahol otthon érezheted maga, ahol közösségre, barátokra lelsz.

Plusz egy

Ő is tartalomgyártó, de nem sok köze van a blog témájához. Őt azért tettem mégis a kedvenceim közé, mert egy igazi példakép. Megmutatja, hogy nyugodtan mondjuk ki, ami a szívünket nyomja, és ne féljünk a következményektől. Nem alpárian és nem bántóan, de nagyon is őszintén Ő kimondja a véleményét. Követendő a példája.

Kívánom Nektek, hogy legalább az egyikőjük vezesse utatokat, és általuk ráleljetek egy olyan világra, amit már régóta kerestek.

A videóban megemlített oldalak elérhetőségei:

Noémi: www.oromvilag.hu
Melinda: www.meditacio.com, www.kinaiasztrologia.com
An Chan Sunim: www.eredetifeny.hu
Meditáló lajhár: www.ameditalolajhar.hu
1ndigo3utterfly: Tiktokon: @indigabutterfly

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésem. 
Ha tetszett, kérlek egy megosztással segíts eljuttatni másokhoz is.
Keress bátran Facebook vagy Instragram oldalamon, illetve videókat találsz YouTube csatornámon.

Kriszti

Hozzászólás

%d bloggers like this: